مقررات دوره‏‌های آموزشی

1. دوره‌‏های عمومی مرکز آموزش زبان فارسی دوره‏‌های عادی 9 ماهه، شامل سه سطح مقدماتی، میانی و پیشرفته است (دوره‏‌های ‏نیمه‏ فشرده و فشرده تنها براساس شرایط دانشگاه و مرکز و پس از تأیید رییس مرکز به صورت مقطعی برگزار خواهد شد).
  2. علاوه بر متقاضیان تحصیل در دانشگاه تربیت مدرس،‏ علاقه‏‌مندان به یادگیری زبان فارسی که متقاضی تحصیل در دانشگاه تربیت مدرس نیستند، نیز می‏‌توانند در دوره‏‌های آموزش زبان فارسی مرکز آموزش زبان فارسی دانشگاه تربیت مدرس شرکت نمایند و از خدمات آموزشی بهره‏‌مند گردند. ثبت‏ نام این افراد در مرکز صورت خواهد گرفت. تمامی مقررات شرکت در دوره‏‌های آموزشی برای این دو گروه (متقاضیان تحصیل در دانشگاه و متقاضیان آزاد) یکسان است.
  3. پذیرش دانشجو براساس برنامه زمان‏‌بندی اعلام‏‌شده به وی ازسوی واحد امور بین‏‌الملل انجام ‏می‏‌گیرد. برنامه زمانی آموزشی حداقل دو هفته پیش از آغاز دوره از سوی مرکز آموزش زبان فارسی به واحد امور بین‏‌الملل اعلام ‏می‏‌گردد.
  4. شروع دوره‏‌های آموزش زبان فارسی در ابتدای هر ماه شمسی است. برگزاری دوره‏‌های گروهی منوط به به حد نصاب رسیدن تعداد دانشجویان متقاضی است. در صورت به حد نصاب نرسیدن تعداد دانشجویان، دوره‏‌های نیمه‏‌گروهی و خصوصی برگزار خواهد شد، که این دوره‌‏ها از نظر برنامه و شهریه تحصیلی با دوره‏‌های گروهی متفاوت است.
  5. در دوره‏‌های خصوصی انتخاب‏ زمان و تعداد جلسه‏‌ها در هفته براساس توافق مرکز و دانشجو صورت می‏‏‌گیرد.
  6. بازه زمانی تشکیل کلاس از 8 صبح تا 17 بعدازظهر است.
  7. شهریه تحصیلی برای آموزش زبان فارسی براساس برنامه اعلام شده از سوی مرکز به واحد امور بین‏‌الملل تعیین ‏می‏‌گردد و دانشجویان موظفند براساس برنامه زمانی آموزشی و تقویم ترمی شهریه را پیش از آغاز ترم به واحد امور بین‏‌الملل پرداخت نمایند. پرداخت شهریه و تحویل مدارک به مرکز، به منزله ثبت‏ نام نهایی دانشجویان در دور‏ه‏‌های آموزش زبان فارسی است.
  8. برنامه آموزشی و تقویم تر‏می ‏(سطح مقدماتی و میانی) پیش از ورود دانشجویان به ایران و همراه با برگه پذیرش قطعی از سوی واحد بین‏‌الملل به آنان اعلام خواهد شد.
  9. دانشجویان باید یک هفته پیش از برگزاری دوره در ایران حضور یابند و با مراجعه به مرکز آموزش زبان فارسی و واحد امور بین‏‌الملل مراحل ثبت‏ نام نهایی را انجام دهند.
  10. لازم است دانشجویان پیش از ورود به ایران زمان ورود خود را از طریق ایمیل به واحد امور بین‏‌الملل اعلام نمایند.
  11. گواهی اشتغال به تحصیل دردوره‏‌های آموزش زبان فارسی پس‏از ثبت‏ نام نهایی و شرکت دانشجو در دوره ثبت‏ نامی به وی داده خواهد شد. به این منظور لازم است دانشجو تقاضای کتبی خود را به رییس مرکز تحویل دهد.
  12. ورود و خروج دانشجویان دارای ویزای تحصیلی در مدت تحصیل در مرکز آموزش زبان فارسی منوط به اجازه رییس مرکز و تأیید واحد امور بین‏‌الملل و ازطریق دفتر امور کنسولی واحد امور بین‏ الملل خواهد بود.
  13. دانشجویان دارای ویزای توریستی در مدت تحصیل در مرکز آموزش زبان فارسی با اجازه رییس مرکز ‏می‏‌توانند برای سفر به کشور خود اقدام کنند و در صورت غیبت بدون هماهنگی با مرکز‏، پس از برگشت،‏ باید دوره را از ابتدا پشت سر بگذارنند یا در آزمون تعیین سطح شرکت نمایند.
  14. ورود و خروج دانشجویان پس از موافقت و تأیید رییس مرکز، از طریق دفتر کنسولی واحد اموربین‏‌الملل خواهد بود. دانشجویان باید تقاضای کتبی خود برای خروج را حداقل سه هفته پیش از موعد موردنظر به رییس مرکز اعلام کنند.
  15. در صورت موارد اضطراری برای خروج از کشور دانشجویان باید فرم درخواست مرخصی اضطراری را حداقل دو هفته پیش از خروج به رییس مرکز‏ تحویل دهند.
  16. ثبت‏ نام دانشجویان در هر سطح براساس ارزیابی آنان در سطوح قبلی و نتیجه آزمون‏‌های پایان ترم وآزمون تعیین سطح صورت خواهد گرفت.
  17. حد نصاب کلاس‏‌های گروهی بین 5 تا 15 دانشجو خواهد بود.
  18. شهریه تحصیلی دوره‏‌هایی که تعداد دانشجویان آن کمتر از از 5 نفر باشد، طبق جدول مندرج در بخش «هزینه‏‌های آموزشی» محاسبه ‏می‏‌شود و برنامه درسی و تقویم آموزشی در زمان ثبت‏ نام به دانشجو اعلام خواهد شد.
  19. آزمون جامع در پایان دوره پیشرفته 2 برگزار می‏‌گردد و براساس نتیجه آن به هر دانشجو کارنامه و مدرک پایان تحصیل در مرکز آموزش زبان فارسی اعطا خواهد شد.