معرفی دانشگاه

دانشگاه تربیت مدرس یکی از برترین دانشگاه­های ایران و تنها دانشگاه جامع تحصیلات تکمیلی است. این دانشگاه حدود ده هزار دانشجو دارد که از این تعداد 40درصد در مقطع دکتری (132 رشته) و 60درصد در مقطع کارشناسی ارشد (171رشته) مشغول به تحصیل هستند. دانشگاه دارای 17 دانشکده، 14 پژوهشکده و مرکز تحقیقاتی، همچنین پارک علم و فناوری و واحد بین‌‏الملل است و بیش از 700 عضو ‏هیأت‏ علمی مجرب دارد. رشتة زبان و ادبیات فارسی و زبان‌شناسی در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری، در چندین گرایش در دانشکده علوم انسانی دائر است.

معرفی مرکز آموزش زبان فارسی

این مرکز با همکاری استادان و متخصصان مجرب و با به‏ کارگیری جدیدترین فناوریهای آموزشی، روش‌ها و مهارت‌های یادگیری زبان دوم، ارزشیابی مهارت‌های زبانی، بهترین خدمات آموزشی را به علاقه‏ مندان زبان فارسی ارائه می‏‌دهد. فارسی‏‌آموزان این مرکز می‏‌توانند پس از اتمام دوره آموزش زبان فارسی متناسب با رشته تحصیلی خود، در تمامی رشته­‌های دانشگاه و در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری به تحصیل بپردازند.